ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

مهره‌های کلیدی استقلال و پرسپولیس در دربی

حسین حسینی و وحید امیری به احتمال زیاد کاپیتان باشگاه استقلال و پرسپولیس در مراسم آغازین بازی در کنار پیام حیدری خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 22
کد خبر: ۱۸۰۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک شدن به شهرآورد پایتخت، سوژه‌های این مسابقه حساس و تاریخی هم رنگ دیگری پیدا می‌کند. رقابتی که نقش بازیکنان باتجربه در آن زیاد است و به خصوص عملکرد کاپیتان‌های دو تیم در آن بازی از اهمیت بالایی برخوردار است.

در طول تاریخ برگزاری دربی ها، دو تیم کاپیتان‌های پرشماری داشته اند که هر کدام بار‌ها با بستن بازوبند کاپیتانی روی دستان خود، خاطرات تلخ و شیرین بسیاری را ثبت کرده اند.

از علی پروین و مرحوم ناصر حجازی گرفته تا محمد پنجعلی، شاهین بیانی، افشین پیروانی، محمود فکری، فرهاد مجیدی، کریم باقری، سیدمهدی رحمتی و سیدجلال حسینی، بازوبند در دربی‌های مختلف به دست بازیکنان شاخصی در طول سال‌های برگزاری این مسابقه بسته شده است.

در دربی شماره ۱۰۰ هم کاپیتان‌های دو تیم نقشی محوری دارند و بی شک تقابل آن‌ها با یکدیگر در کنار سایر جذابیت‌های بازی به چشم خواهد آمد.

هرچند در صورت به میدان رفتن امید عالیشاه، این بازیکن کاپیتان نخست پرسپولیس در شهرآورد خواهد بود، اما در دربی پیش رو در صورت حضور بازیکنان با آرایشی نزدیک به بازی‌های قبلی، احتمالا مراسم آغازین مسابقه با حضور سیدحسین حسینی از استقلال و وحید امیری از پرسپولیس برگزار خواهد شد تا دو ملی پوش ایران در جام جهانی قطر، کاپیتان‌های دو تیم باشند.

کاپیتان دوم پرسپولیس در صورت حضور در مسابقه، کمال کامیابی‌نیا به عنوان یکی از پرافتخارترین بازیکنان ادوار لیگ برتر خواهد بود که از لیگ پانزدهم با لباس پرسپولیس به میدان می‌رود.

در استقلال هم روزبه چشمی، هافبک دفاعی ملی پوش آبی‌ها کاپیتان دوم تیم به شمار می‌رود که در صورت بازی نکردن سیدحسین حسینی یا خروج او از زمین، بازوبند را به دست خواهد بست و بعد از او مهدی قایدی بازوبند کاپیتانی را در اختیار می‌گیرد.

بدون شک دربی شماره صد، یکی از مهم‌ترین شهرآورد‌های تاریخ به شمار می‌رود که تیم برنده می‌تواند شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد و نقش کاپیتان‌ها نیز در این میان از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود./ خبر ورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار